“Pillars of humanity” este tema de reflecție pe care o propunem celei de-a 4-a ediții ZIDART – Street Art Festival și invitaţia către artişti pentru a (re)construi fundația pe care noile generaţii să devină stâlpi integri ai umanităţii.
Dorim ca prin această ediție să reamintim oamenilor acei stâlpi pe baza cărora împreună putem spera armonios la unison. Stâlpi…verticali, vizibili, demni…pe care să-i reperăm cu uşurinţă. N-o să fie greu să-i redobândim. I-am avut. Sunt acolo! Doar că ne-am rătăcit şi am pierdut busola în drumul devenirii noastre ca oameni.

În căutarea sufletului perete, constatăm că fundația pe care-l căutăm e una cutremurată, învăluită de replici care ne pun în pericol umanitatea. Dacă empatizezi cu tema propusă, vrei să (re)construim împreună stâlpii umanității?

Call for artists

Întrucât acesta e un Call for artists, ne simțim datori să lămurim câteva lucruri:

🖌️ Ca să aplici, folosește formularul de înscriere din stânga paginii sau link-ul www.zidart.ro/#form. Mai multe propuneri, mai multe șanse de a fi selectat.

🖌️ Dimensiunile pe care te rugăm să le iei în considerare, sunt cele pentru modul portret, echivalentul unui bloc de 4 etaje. (16m H x 10m L).

🖌️ Selecția se va face de către echipa ZIDART – Street Art Festival și de comisia de specialitate a primăriei municipiului Bacău.

🖌️ Stai cu ochii pe pagina noastră de Facebook, acolo vom posta constant noutăți și informații de interes pentru cei care vor să ni se alăture în această ediție!

🖌️ În urma procesului de selecție, toți artiștii aleși pentru această ediție vor primi un e-mail cu toate detaliile legate de eveniment (durată, cazare, logistică și tot ce mai trebuie ca să vă simțiți în largul vostru și să profitați din plin de timpul petrecut alături de noi și de peretele gol din fața voastră).

📅 Deadline pentru trimiterea propunerilor: 31 iulie 2021.